Mirteblogt.nl

Welkom op Mirteblogt.nl – alles over mij + blogschema!

Welkom op Mirteblogt.nl 

Leuk dat je kijkt op mijn nieuwe blog; Mirteblogt.nl ! Misschien kennen jullie me wel van 2theegraag.nl, als jullie me nog niet kennen of misschien een beetje, raad ik jullie aan om dit artikel te lezen:)

Mirteblogt.nl

Mirteblogt.nl een nieuw blog! Tijd voor uitleg hoe en wat & even kort voorstellen aan jullie!

Mijn naam is Mirte, zoals jullie waarschijnlijk wel al zagen aan de blog naam & de titel. Ik ben momenteel 15 jaar oud en blog al meerdere jaren. Ik probeer een blogschema bij te houden maar plannen en aan de planning voldoen,  is moeilijk voor mij, dus ik ga proberen een vaste planning bij te houden en mooie/leuke artikelen te schrijven voor jullie!

Zelf ben ik 2 jaar geleden begonnen met bloggen op 2theegraag.nl, maar het viel een beetje uit elkaar, doordat mijn bondgenoot, andere interesse had dan ik, dus ik wilde iets nieuws beginnen namelijk: Mirteblogt.nl! Ik heb daarom ook 2theegraag helemaal afgesloten en wilde graag een frisse start beginnen!

 

Beauty

Zoals bijna ieder meisje, ben ik (ja, hoor), ook verslaafd aan make-up en daarom krijg ik ook vaak de vraag:’ Maar Mirte, je hebt zoveel make-up en je hebt nooit wat op, ja lieve dames, make-up doe ik minimaal, zodat het nog een beetje naturel lijkt:) Doordat mijn verslaving make-up is, verschijnen er dan ook regelmatig make-up artikelen! Dus ben voorbereid en blijf me goed volgen:)

 

Fashion

Fashion, iedereen heeft er iedere dag wel mee te maken; wat zou ik aandoen vandaag, nee dit staat echt niet of mam ik heb niks meer om aan te doen. Dat was herkenbaar hè? Daarom komen er ook kleding artikelen, dus als jullie nog ideeën hebben, let me know, misschien een ‘fashion probleem’ ofzo?

Lifestyle

Na dit jaar, wil ik de opleiding ‘Interieuradviseur’, gaan volgen op een mbo-opleiding. En ons huis wordt flink onder handen genomen, dus er komen veel huisstijl inspiraties voor jullie!

My opinions

Ik hou ervan om mijn mening te delen met andere, en natuurlijk om andere meningen te horen, hoe andere mensen over dingen denken, zoals hoe je over andere denkt etc! Dus soort roddelartikels:) Dus op Mirteblogt.nl komen veel roddels;)

Blog schema:

Zoals jullie al lazen: een van mijn slechtste kanten is om aan een schema te houden, daarom upload ik maar 2 of 3 keer per week. Dit is het blogschema: de artikels komen iedere maandag, donderdag & zaterdag of zondag online! Om 07:00 ’s ochtends!

Contact:

Wilt u Mirteblogt.nl contacteren, dan wordt u aangeraden om op de pagina ‘contact’ te klikken voor meer informatie.

Volg mij op social media:

Facebook

Instagram

Bloglovin

Bedankt voor het lezen!

Mirteblogt.nl

Mirteblogt.nl

57 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg