‘Zomer in Nederland?’ – Outfits by Mirteblogt.nl

Zomer in Nederland… Zoals jullie weten is het echt bagger weer in Nederland, het lijkt net de Herfstvakantie. Sommige van jullie vinden het misschien wel fijn, geen warmte. Maar ik gok dat er ook een flink aantal mensen zijn, die dat zonnetje toch wel lekker vinden:) Dus voor de thuisblijvers in Nederland; een ‘Nederlandse Zomer Outfit’, overigens deze outfit kan je ook prima dragen in het Buitenland, maar misschien is het iets te warm:)

Zomer

Zomer in Nederland… Zelf speculeer ik iedere ochtend in de winter, als ik naar school fiets, van oh bah wat koud, ik wil die warme zomerochtenden! Ik kan dan niet wachten tot het zomer is, lekker zonnen, zwemmen en buiten chillen met vriendinnen. Maar helaas is het niet gegund voor ons dit jaar. Jammer? Ja natuurlijk, maar we maken er met z’n alle wat leuk van! Kop op, je hebt (waarschijnlijk) vrij, dus maak het er het beste van.

Outfit post voor het hele jaar

Ik heb een outfit gekozen, dat je zowel als in de herfst, lente en zomer aan kan doen, in de winter kan het ook, maar ik betwijfel of het net niet te koud is. Hier komt ie dan:

 

Broek: Bershka – €19,99

Shirt: H&M – €14,99

Schoenen: Mango – €39,99

 

Ik heb gekozen voor een pantalon, deze omdat hij de laatste tijd een nieuwe trend is geworden. Ik had vroeger nooit gedacht dat ik zo’n soort broeken vrijwillig aan zou doen, en nog nooit gedacht dat deze broeken zo heerlijk zitten!

Daarnaast heb ik gekozen voor een basis shirt, deze omdat de broek best druk is, met een streeppatroon.

Ten slotte heb ik voor de schoenen, de hakken gekozen. Deze omdat het een nette afwerking heeft en het ziet er altijd verzorgd uit, als je bijvoorbeeld een afspraak hebt:)

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Mirte

Willen jullie vaker een outfitpost?

 

 

You may also like

46 reacties

  1. Wat een te gekke outfit! Die hakken en broek staan perfect bij elkaar. Goede outfit voor dit weer. Het is echt een beetje hopeloos. Ben benieuwd wanneer het eens écht zomer wordt.
    Liefs,
    Elles

  2. Heel mooi! En die schoenen zijn amazing! En die broek zou ik ook zo dragen. Ik houd namelijk helemaal niet van jeans… haha… Daarin voel ik me zo gevangen. En mijn huid vind jeans ook niet zo leuk. 😉

  3. Die broek vind ik echt ontzettend tof! Zelf heb ik gisteren ook een pantalon gekocht bij de Only, maar dan van een soort joggingsstof. Ik geloof dat dat mijn favo broek gaat worden ;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg