Bali reis, een prachtige ervaring! Deel 2 – lifestyle by Mirte

 

Bali 2017

Omdat het vorige artikel goed aansprak bij jullie heb ik vandaag deel 2 voor jullie! Als je deel 1 nog niet gelezen hebt, dan raad ik je aan die te lezen… Klik hier voor het linkje naar deel 1.

Ik ben namelijk afgelopen april, met school naar Bali geweest en ik wil hier in dit artikel mijn reiservaring delen met jullie!

 Zelf was ik een beetje zenuwachtig; de dag voordat ik vertrok, ik had een raar gevoel in mijn buik. Maar dat is volgens mij best normaal, als je een lange reis gaat maken naar het onbekende…

  1. EINDELIJK, was daar de dag van vertrek. We vertrokken met een bus naar Schiphol en vanuit onze school is het ongeveer 2 en een half uur rijden naar Schiphol, dus dat is best eventjes, maar he, de vliegreis is 16 uur, OMG!

Uiteindelijk waren we aangekomen op Schiphol, iedereen was een beetje uitgelaten. We wilden namelijk allemaal naar MacDonals, Victoria Secret, M.A.C. Cosmetics, want het is allemaal -21% achter de douane:)

Zo gezegd zo gedaan, even later liep ieders met een Mac tasje of een VS tas, heerlijk gewinkeld. Want wij dachten ach in Bali, daar is volgens ons toch bijna geen winkel, dus laten we hier maar alvast wat uitgeven!

In het vliegtuig

Van te voren was het al een klein probleempje, want iedereen zat bij elkaar. En ra ra ra wie zat er apart? Yep, ik zat helemaal alleen in een andere ruimte verderop.

Nu zul je denken, ach meid, maakt toch niks uit. Nee als het voor 3/4 uur was had ik mij prima vermaakt, maar helaas het was 16 uur vliegen, en als je dan daar zit zonder iemand die je kent, die even op je spullen wilt passen als je naar de WC bent, dan is het heel fijn als je iemand naast je hebt zitten die je kent.

Dus even lief een begeleidster gevraagd of ze wilde ruilen, want ze had een plek die ik graag wilde; raamplekje met een goede vriendin naast zich. En zo gezegd zo gedaan, ik had de plaats geclaimd:)

Nadat het een hele stress was, eer ieder van ons in het vliegtuig zat, kwam het volgende aan bod. Ik was was mijn paspoort kwijt, terwijl ik zocht zag de hele Bali reis al aan mij voorbij gaan. Voor en achter me vroeg ik of er iets onder de stoel lag, maar nee hoor, niks lag er. Ik schrok, was in paniek aan het zoeken samen met Sabine. En GELUKKIG vond ik hem, hij zat in mijn buideltasje, God thanks!

Na de schoksessie, was het tijd om even alles uit te laden en mij te nestelen voor de nacht, even mijn vlog afsluiten, en lekker chillen met een filmpje kijken, kletsen en chatten in het vliegtuig via een speciaal programmaatje!

 

Eerste stop; Singapore

Voor een tussenlanding, landden we op Singapore, wat een grote luchthaven! We waren al bijna verdwaald terwijl we alleen maar naar de WC gingen! Het was gelukkig maar een korte tussenstop van 20 minuten, dus even opfrissen en go, go, go, want het was nog maar 3 uurtjes vliegen!

Aangekomen in Denpasar, Bali

En dan uiteindelijk kom je aan in het prachtige Bali, maar warm dat het is! Ik schrok er in het begin best wel van! Want ik had van mijn moeder meegekregen dat het echt een broeikas was daar, ik dacht echt dat ze zich een beetje aanstelde, maar geen een woord er van is gelogen! Heet dat het was! Maar prachtig, ook al zag je nog niks!

 

Dit was alweer deel 2 van de Bali reis! Binnenkort komt deel 3 online!

Liefs, Mirte

 

 

49 reacties

  1. LIjkt me helemaal geweldig Bali!
    Wij hadden een stop van 12 uur op Singapore en hebben kunnen genieten van de stad. Maar inderdaad wat een groot vliegveld, gaaf met al die nieuwe technologien

    Benieuwd naar Bali zelf!

  2. Wat super Myrthe! Ik ben er met mijn dochtertje Amber van 8 geweest in Juli ook. Voor haar ook de eerste keer vliegen naar een ver tropisch oord. Voor mij ook de eerste keer Bali en 5e keer Indonesië. Het blijft waanzinnig mooi, alsof je naar een andere planeet gaat, het is de andere kant van de wereld. Ben benieuwd naar je deel 3, hoe jij alles beleefd hebt!

  3. Jeetje wat moet je geschrokken zijn dat je je paspoort kwijt was, gelukkig is het goed afgelopen! Ben benieuwd naar deel 3. Bali is prachtig en heeft zo’n heerlijke vibe 😉

  4. Zelf reis ik vaak alleen en heb ook al een aantal lange vluchten achter de rug. Gelukkig vermaak ik mij altijd wel met het kijken van films of het schrijven van blogs. Of gewoon heerlijk slapen, ik slaap namelijk echt overal. Super handig! Dat van je paspoort moet wel even moeilijk zijn geweest, gelukkig heb je die weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg