Geen categorie

Q&A Summer tag – lifestyle by Mirte

Zomertekst Mirteblogt

 

Met de herfst al in zicht, sluit ik deze ‘zomer’ af met een Zomertag, dit houdt in dat ik vragen ga beantwoorden over de zomer en wat ik het liefst doe in de zomer:) 

Q&A
Q&A wat is dat eigenlijk? Voor de mensen die onder een steen hebben gelegen, leg ik het even haarfijn voor jullie uit:) Q&A staat voor Question and Answer, oftewel in het Nederland, Vraag en Antwoord. Ik heb dus een aantal vragen opgesteld die ik ga beantwoorden!

Question #1

Van welke temperatuur hou je? 

Zelf hou ik van een temperatuur rond de 30 graden, niet te warm en ook weer niet te koud:)

Question #2

Thuis of op vakantie?

Deze vraag lijkt mij voor de hand liggend, op vakantie natuurlijk! Hoe lekker is het nou om te chillen in het buitenland, maar na twee weken heb ik het ook wel gezien en vind ik het fijn om weer in mijn eigen bedje te slapen:)

Question #3

Beste zomerbestemming?

Ik denk dan toch Bali, het was geweldig voor te luieren & nieuwe ervaringen op te doen!
Ook maak ik nu een serie: Bali, een prachtige ervaring’ dus bent je benieuwd naar mijn ervaringen daar, klik dan zeker even op de linkjes hieronder:

Deel 1
Deel 2

Question #4

Lekkerste zomergerecht?

Mijn lekkerste zomergerecht is dan ook wel stipt op nummer 1, de verse calamaris van Esplanada do Tunel
in Albufeira. De calamaris is vers van de pers, dus heerlijk! Zeker een aanrader als je van vis houdt en in de buurt bent van Albufeira, Portugal!

 

Question #5

New York of Zuid-Afrika?

Voor in de zomer: Zuid-Afrika, want het lijkt mij geweldig om het daar te ontdekken, de wilde dieren te spotten en te zien hoe mensen daar leven. Maar als het winter is dan liever naar NY, want dat staat al een tijdje op mijn Bucket list om te zien.

 

Question #6

Favoriete zomeruitstapje?

Zelf vind ik het altijd leuk om naar een pretpark te gaan, bijvoorbeeld Phantasialand of Disneyland Parijs! Maar een leuk dagje winkelen in Utrecht, Amsterdam of Maastricht vind ik net zo gezellig:)

Question #7 

Strand of zwembad?

Afgelopen vakantie ben ik alleen maar blijven hangen bij en in het zwembad, omdat het strand net iets te ver lopen was. Maar af en toe naar het strand gaan, om even schelpen te zoeken of te gaan zwemmen in het water vind ik ook altijd heel erg leuk!

Dit was alweer de kleine Q&A, ik hoop dat jullie misschien iets meer te weten zijn gekomen over mij!

Liefs,

Mirte

Q&A

Wat is jouw ideale vakantie?

 

 

 

37 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg