Geen categorie,  Review

Review: Hoesjes-Outlet + Winactie – Mirteblogt.nl

Onze telefoon, we gebruiken hem dagelijks. Daarom kan mijn telefoon wel een opfrisbeurt gebruiken met een mooi en casual hoesje. Ik wil mijn smartphone, namelijk optimaal beschermen tegen beschadigingen die ik kan oplopen… Daarom was ik hard aan het zoeken naar een nieuw hoesje dat jullie ook nog eens kunnen winnen! Meer lezen?

Review Hoesjes-Outlet

Ik mocht afgelopen maand een pakketje ontvangen van Hoesjes-Outlet, een site, met vooral veel telefoonhoesjes. Op deze site heb je voor (bijna) iedere telefoon wel een leuk/hip hoesje! Ook kan je op deze website verscheidenen accessoires krijgen voor je telefoon, zoals een glazen schermpjes, kabels, sportbanden, power banks noem maar op!

 

 

Marmer Soft Case 

Dit was toch wel mijn favoriete hoesje van de website! Want marmer is natuurlijk van deze tijd en omdat het

gewoon heel strak uitzag. Zelf vind ik wel dat deze telefoonhoes rondom het scherm, het glas niet heel goed beschermt, desondanks mijn lichte kritiek, is er ook natuurlijk positief kritiek, de zijkanten zijn open, wat ik zelf altijd heel erg mooi vind, zo kan je tenminste zien welke kleur je telefoon heeft:)

Ben je benieuwd naar dit hoesje en wil je deze ook wel bij je telefoonverzameling? Klik dan hier!

Wil je meer Iphone 7 hoesjes zien op Hoesjes-Outlet? Klik dan hier🙂

Steel Armor Case Rose goud

Wauw, wat een mooi hoesje. Het is eens wat anders dan andere standaard hoesjes! Ook zeker een favoriet, want waar ik heel bij van wordt is dat de rosé kleur precies goed match bij mijn telefoon, waardoor de diepte minder opvalt. Ook is mijn telefoon zeker goed ingepakt, want alles heeft een beschermknop. Toch vind ik wel dat de knopjes, wat zwaar zijn om in te drukken, want na dik 2 weken testen is het mij opgevallen dat ik zelf de knopjes nooit gebruik wegens dit feit. Desondanks de knopjes, is het zeker een heel erg stevig hoesje, want hij is de afgelopen week heel erg vaak gevallen en heel hard gevallen en heeft het al die keren overleefd:) Je hebt zeker waar voor je geld!

Ben je benieuwd naar dit hoesje? En wil je deze ook wel? Klik dan hier!

 

  

Win-actie!

Ook hou ik een winactie, waarbij jij jouw favoriete hoesje (TWV €20,-) kan uitzoeken van Hoesjes-Outlet! De voorwaardes zijn heel simpel:

 

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Mirte

 

 

45 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg