Review: Hoesjes-Outlet + Winactie – Mirteblogt.nl

Onze telefoon, we gebruiken hem dagelijks. Daarom kan mijn telefoon wel een opfrisbeurt gebruiken met een mooi en casual hoesje. Ik wil mijn smartphone, namelijk optimaal beschermen tegen beschadigingen die ik kan oplopen… Daarom was ik hard aan het zoeken naar een nieuw hoesje dat jullie ook nog eens kunnen winnen! Meer lezen?

Review Hoesjes-Outlet

Ik mocht afgelopen maand een pakketje ontvangen van Hoesjes-Outlet, een site, met vooral veel telefoonhoesjes. Op deze site heb je voor (bijna) iedere telefoon wel een leuk/hip hoesje! Ook kan je op deze website verscheidenen accessoires krijgen voor je telefoon, zoals een glazen schermpjes, kabels, sportbanden, power banks noem maar op!

 

 

Marmer Soft Case 

Dit was toch wel mijn favoriete hoesje van de website! Want marmer is natuurlijk van deze tijd en omdat het

gewoon heel strak uitzag. Zelf vind ik wel dat deze telefoonhoes rondom het scherm, het glas niet heel goed beschermt, desondanks mijn lichte kritiek, is er ook natuurlijk positief kritiek, de zijkanten zijn open, wat ik zelf altijd heel erg mooi vind, zo kan je tenminste zien welke kleur je telefoon heeft:)

Ben je benieuwd naar dit hoesje en wil je deze ook wel bij je telefoonverzameling? Klik dan hier!

Wil je meer Iphone 7 hoesjes zien op Hoesjes-Outlet? Klik dan hier🙂

Steel Armor Case Rose goud

Wauw, wat een mooi hoesje. Het is eens wat anders dan andere standaard hoesjes! Ook zeker een favoriet, want waar ik heel bij van wordt is dat de rosé kleur precies goed match bij mijn telefoon, waardoor de diepte minder opvalt. Ook is mijn telefoon zeker goed ingepakt, want alles heeft een beschermknop. Toch vind ik wel dat de knopjes, wat zwaar zijn om in te drukken, want na dik 2 weken testen is het mij opgevallen dat ik zelf de knopjes nooit gebruik wegens dit feit. Desondanks de knopjes, is het zeker een heel erg stevig hoesje, want hij is de afgelopen week heel erg vaak gevallen en heel hard gevallen en heeft het al die keren overleefd:) Je hebt zeker waar voor je geld!

Ben je benieuwd naar dit hoesje? En wil je deze ook wel? Klik dan hier!

 

  

Win-actie!

Ook hou ik een winactie, waarbij jij jouw favoriete hoesje (TWV €20,-) kan uitzoeken van Hoesjes-Outlet! De voorwaardes zijn heel simpel:

 

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Mirte

 

 

You may also like

45 reacties

 1. Wat leuk Mirthe! Ik doe graag mee en zal je beide social media kanalen volgen.
  Ik wil heel graag een hoesje winnen omdat ik net een nieuwe telefoon heb, maar nog geen hoesje! Ik kan er dus heel goed 1 gebruiken!

 2. Ik doe graag mee, ik ga namelijk een nieuwe telefoon kopen en heb bij Hoesjes-Outlet zoveel leuks gezien dat ik daar zeker kan slagen voor een goed hoesje! Die marble case ziet er tof uit maar die Steel Armor ziet eruit alsof hij je telefoon echt goed beschermd, zou het moeilijk vinden een favoriet te kiezen! Ik volg je op Instagram @Theeleuter

 3. Wat een mooi hoesje vooral die marmer soft case. Ik mag over een maand een nieuwe telefoon uitzoeken maar ik twijfel heel erg tussen twee dus ik sla deze winactie even over. Maar suc6 verder iedereen!

 4. wat een leuke actie, ik volg iig via ig. die marmer soft case vind ik ook echt zoooo mooi. maar ik heb meer moois gezien, dus ik hoop dat ik win zodat ik op mijn gemak kan gaan uitzoeken!

 5. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site?
  The account helped me a acceptable deal. I had been a
  little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 6. Hello! Remarkable posting! I like how you referred to Review: Hoesjes-Outlet + Winactie – Mirteblogt.nl.

  Astounding, I’ve never imagined that an intruder will be able to decide on Review: Hoesjes-Outlet + Winactie –
  Mirteblogt.nl the reason is. Thanks a lot! It has been fascinating to read .

  Are you able to provide you with some people while self-cleaning .
  assistance with simple methods to advance writing ability?
  Now i am painful as a writer then it’s and in particular tough considering professors
  inside your higher education normally give to us marketing projects .

  And I love to show the web link to your web presence custom essay writing reviews which helps
  us a number of by items writing articles health problems.That is why To start to take advantage of scribbling providers.

  To come across trusty agents I prefer this website bit.ly where you can find a
  huge availablility of in-depth testimonials through several the internet blogging
  suppliers

 7. After looking into a few of the blog postѕ on your website, I honestly
  appreciate yоur way of writing a blog.
  I saved as a favorite
  it to my bоokmаrk site list and will
  be checking back soon. Pⅼease visіt my web site
  as
  well and tell me youг
  opinion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg