Ditverzinjeniet.nl – Bigmouth Pool Noodle

De zomer is al bijna afgelopen, maar je weet maar nooit in ons kikkerlandje! Het kan zo weer omvliegen! Vandaag heb ik de leuke BigMouth Pool Noodle mogen ontvangen en die wil ik graag reviewen voor jullie!

”De Pool Noodle van BigMouth is onmisbaar tijdens een warme zomer. Hij staat garant voor een dagje waterpret maar ook voor heerlijk relaxen in het water. Probeer er maar eens op te gaan zitten. Wedden dat je een paar keer in het water valt? Ben je niet zo actief? Dan kun je er lekker op gaan hangen terwijl je geniet van het zonnetje. Ze zijn ook handig om te leren zwemmen? koopt de Pool Noodle van BigMouth online bij Ditverzinjeniet.nl

Zelf vind ik de Poodle Noodle er heel erg leuk uitzien, het geeft meteen een vrolijke sfeer in het water en ziet er kleurrijk uit! Ook de tekst staat mooi in het midden (sorry, beetje autistisch is niet erg) wat ik zelf altijd heel belangrijk vind. Daarnaast ziet hij er gewoon zomers uit, je gooit het in het zwembad en ligt/leunt er de hele dag op!

Ook kan je hier een soort van bad gevecht mee houden, als je beide Poodle Noodles koopt (in Markerstift en in Lipbalm) kan je echt een leuk watergevecht mee houden:) (LET OP: op eigen risico:)) Daarnaast is het natuurlijk ook altijd lekker om er op te leunen of op te zitten. En bijvoorbeeld als je op het strand bent, eventjes met je hoofd erop liggen zodat het zand niet in je haar komt, tevens kan je er ook gezellig met z’n 3’en of 4’en op liggen, want het is vrij lang:)!

De Poodle Noodle kan je makkelijk overal mee naar toe nemen, want het is vrij compact van formaat en je hebt hem zo mee op reis, het opblazen is zo gepiept, binnen 5 minuutjes lig jij met je Poodle Noodle in het water:)

De prijs van de Poodle Noodle bedraagt €16,95, een redelijke prijs voor leuke middagen waterpret!

Ben jij nou redelijk geïnteresseerd geraakt in deze leuke Poodle Noodle? Je kan de BigMouth Pool Noodle hier bestellen! Bij Ditverzinjeniet.nl geldt: Voor 22:45 besteld = morgen in huis!

Bedankt voor het lezen!

Liefs Mirte

You may also like

21 reacties

 1. Lijkt me een super leuke gadget om te hebben, maar dit is voor mij zo’n ding dat ik 1x koop en dat vervolgens ergens op de zolder beland. Wanneer ik het dan wil gebruiken weet ik niet meer waar het is en blijft het jaren liggen. Denk dat je dit beter kunt kopen met wat jongere kinderen, dan wordt hij tenminste gebruikt!

 2. http://nowygfd.pl The “blurred effect” could be a plus, but an outstanding principle is usually to limit its use fot
  it of emphasizing movement. Guitar Tutor Books & DVDs – Go
  to Amazon or any music store and you will probably locate a bewildering selection of guitar instruction books and DVDs.
  My father had much he may have educated me in but he refused to go to considered
  one of my shows being an adult and teen.

 3. I swim miles each time, do hard, long cycling courses (with
  a bonafide triathlete), as well as do so with energy,
  with stamina, at peak performance, as well as I
  do so on a plant-based, environment-friendly diet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg