Geen categorie

Review Mo-ca

Ik ontving afgelopen maand een leuk pakketje! Het is vooral heel erg leuk voor je interieur! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder:)

Mo-Ca

Op de site Mo-Ca.nl, vind je allerlei soorten canvas doeken, die een tweede leven hebben gekregen. Hierdoor zijn de canvas doeken wel wat gekreukeld, maar het is heel erg goed voor ons milieu en het heeft ook wel wat, dat gekreukelde:) Mo-Ca staat voor More Than Canvas, en deze naam is zeker terecht want het is inderdaad ook veel leuker dan een canvas doek:)

Je kan deze canvas doeken

Sinds een tijdje hebben ze ook andere leuke spulletjes op hun site staan voor interieur! Ik zou zeker een kijkje nemen als ik jou was:)

Konijn

Dit konijn vond ik zelf heel leuk, omdat het past bij mij; niet omdat ik erop lijk, maar omdat het m’n lievelingsdieren zijn:) Ik heb gekozen voor een klein canvas-doekje, een A6’je, want het is leuk om dit te combineren in een fotolijstje.

Wil jij deze ook? Klik dan hier

Skull

Daarnaast vond ik The Skull, leuk om te combineren aan mijnwall of pictures, deze omdat het een stoere look geeft aan mijn bruine muur.

Wil je deze ook? Klik dan hier

Een kort artikel dit keer, maar we zijn weer begonnen met school en dat vergt veel tijd:)

Liefs,

Mirte

Wat vind jij van deze canvas doeken?

 

*Disclaimer: Voor dit artikel kan ik zijn betaald/ heb ik de producten gekregen, mijn mening heeft geen invloed hierdoor.

24 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg