Geen categorie

BigMouth Zeemeermin Zwemband – Review

 

Desondanks de zomer bijna aan zijn einde is, heb ik toch nog een leuke gadget voor jullie waar jullie zeker even naar moeten kijken. Want met deze zeemeermin zwemband kan jouw zomer niet meer stuk!

” Voel jij je als een zeemeermin in het water? Maak dat gevoel helemaal compleet met deze Zeemeermin zwemband van BigMouth. Dit is een ronde zwemband met een zeemeerminstaart. Je hoeft hem alleen maar op te blazen en het plezier kan beginnen. Spring door het gat en zwem rond als een zeemeermin of ga op de band liggen en drijf lekker rond op het water. De band en de zeemeermin staart hebben schubben met kleuren als lichtblauw, donkerblauw en paars. Samen vormen deze kleuren een prachtig patroon. Hier wil je absoluut mee gezien worden. ”

 

 

Zelf vind ik deze zeemeermin band heel erg meisjesachtig, maar tegelijkertijd ook een ‘kijk mij’ band. Je kan hier heerlijk op liggen in het water en lekker jouw boekje lezen. Of een mooie Instagram foto maken voor jouw Instagram feed, want ik garandeer het je, het staat geweldig:)

De zwemband heeft wel enige tijd nodig wil je hem helemaal opgeblazen hebben, dat is wel een groot nadeel, maar gelukkig kon ik hem ergens laten oppompen, want met je mond dit ding helemaal opblazen is bijna niet te doen.

Wel is deze zwemband vrij compact, dus je kan hem makkelijk meenemen op vakantie.

Deze leuke zwemband koop je bij Ditverzinjeniet.nl en de prijs is €34,95, een pittige prijs voor deze zwemband, maar zelf denk ik wel dat je er lang profijt van hebt. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier!

 

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Mirte

*In dit artikel heb ik producten opgestuurd gekregen, dit zal mijn mening nooit laten beïnvloeden!

29 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg