Douglas presenteert: de nieuwe EOS shimmer pearl!

Douglas presenteert een nieuwe Eos! Eos is een van de bekendste lippenbalsems in de VS! Dus hoogstwaarschijnlijk heb jij hier ooit wel eens van gehoord! Want tegenwoordig heeft wel ieder meisje een EOS lipbalm in haar tas zitten. En guess what? Douglas introduceert een nieuwe EOS: de shimmer pearl!

DOUGLAS EOS SHIMMER PEARL:

Ik hoor jullie wel al denken, maar wat is er zo speciaal aan deze EOS? Voorheen werd deze EOS alleen maar verkocht in de VS, dus dat is al een groot voordeel! Daarnaast heeft deze EOS een nieuwe een shimmer, dat anders is dan andere lipbalsems…

Wat is er anders aan?

Zoals je weet zijn de andere EOS, altijd basic met een kleurtje en zonder shimmer. Deze nieuwe EOS heeft een specialere omheining, waardoor jouw EOS meteen opvalt:)

Het is hetzelfde idee als voorafgaande EOS, alleen dan met een betere formule, het bevat namelijk; jojobaolie, shea butter (plantaardige boter) en vitamine E, die je lippen super hydraterend laten voelen! Vooral is deze EOS, een goede aanrader voor als je naar warme landen gaat, want het beschermt jouw lippen.

Raad ik het jou aan?

Zelf heb ik alleen de witte EOS, maar er is ook een roze EOS die Douglas verkoopt. Deze heeft een betere shimmer, dan de witte EOS. Dus als je neutralere look wilt, dan raad ik de witte aan!

Aangezien ik laatst een artikel had gezien op internet over lippenbalsem en kankerverwekkende stoffen, snap ik dat de meeste mensen niet snel geïnteresseerd in lippenbalsem, maar EOS is op natuurlijke wijze gemaakt, dus dit is absoluut geen product waarvan je een grotere kans hebt om kanker te krijgen! Dus wees niet bang om hem te kopen:)

Voor degene die liever geen lippenstift dragen, maar toch niet te heftig de lipgloss look willen, raad ik deze aan!

Ben jij nou ook net zo enthousiast als ik?
De EOS, is hier te koop voor €7,13

Bedankt voor het lezen!
Liefs,
Mirte

19 reacties

  1. Ik ben echt eos addict, heb alleen nog geen enkele eos gloss in Nederland gekocht, altijd nam ik ze mee vanuit Amerika of ik gaf anderen de opdracht ze mee te nemen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg