Geen categorie

Nieuwe Facebook-groep: Groei met jouw blog!

Als blogger is het een must om jouw blog te promoten op bijvoorbeeld verschillende soorten Facebook-groepen, hierdoor krijg je één, meer lezers/lezeressen en ten tweede is het altijd natuurlijk leuk om jouw blog te zien groeien. Daarom hebben Sofie en ik een nieuwe Facebook groep aangemaakt om jouw blog eens goed in het zonnetje te zetten.

 

 

Wat is de bedoeling van deze Facebook-pagina?

De bedoeling is, om jouw social media kanalen een extra boost te geven, door middel van promoten. Iedere ochtend om stipt 07:00 uur en in de namiddag om 17:00 worden er een thread in deze groep gezet, om bijvoorbeeld jouw Facebookpagina, Instagram account, Pinterest account te gaan promoten. Het is iedere dag een andere thread, dus iedere dag een ander social media account.

We snappen dat je niet iedere dag, meedoet aan deze thread, dus je bent niet verplicht om mee te doen!

De regels staan bij iedere thread uitgelegd, want we snappen dat je het na dit artikel nog niet direct snapt:)

Waarom is het zo belangrijkom deze kanalen te promoten?

Doordat je meer connecties krijgt, je kan nieuwe samenwerkingen tegenmoet lopen met bedrijven of zelfs nieuwe blog ideeën. Van bedrijven wordt van je verwacht dat je een goedlopende blog hebt, maar ook jouw social media kanalen gewoon op orde hebt. Daarom is het heel belangrijk om deze te promoten, dus als je een blogger bent klik dan zeker op het linkje hieronder!

FACEBOOKGROEP

Liefs,
Mirte

 

32 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg