Geen categorie

De afgezaagde finale van Hollands Next Topmodel

Hollands next topmodel, een van mijn favoriete televisie progamma’s. Ook dit jaar bleef ik weer trouw aan dit progamma en volgde het dan ook iedere week. Na iedere aflevering gekeken te hebben, kijk ik dan ook altijd reacties/memes door. Ook na deze finale, en kwam daar tot een paar punten dat ik jullie toch even wilde meedelen

Finale

De finale, altijd een van de spannendste delen van het hele seizoen. Helaas was dit, dit jaar een beetje afgezaagd. Anna Nooshin, wist bijvoorbeeld even niet haar tekst. Wat ik ook snap, want ze was vrij zenuwachtig, haar eerste jaar, dus geen veroordeling naar haar. Maar niet alleen de tekst, ook de verschillende optreden waren bagger. Lil’ Kleine die bijvoorbeeld tussen de modellen doorliep om te rappen wat mij zelf niet prettig leek om er als model doorheen te lopen, want hij loopt er overal tussendoor.

Te laat

Eigenlijk was alles te laat in beeld, ineens van back stage naar podium, met het geluid nog van back stage. Stres natuurlijk want het is een live op televisie, maar zeker niet professioneel. Beetje jammer van RTL.
Het enige wat niet te laat was, was het rap stukje waarop hij wees naar Monica Geuze en waar toevallig (niet toevallig) op dat moment Monica gefilmd werd, dat in het publiek zat…

Stemmen

Wie de meeste stemmen heeft wint alleen de mensen thuis mogen stemmen. Ik zelf was voor Montell of Ritse, en vond het ook echt wel leuk dat er eind-e-lijk mannen aan dit progamma mee mochten doen! Wel vond ik dat de jury ook wel mee mocht beslissen, want alleen de kijker thuis is dus hetzelfde als de populairste wint. Oké, dan krijg je het minste gedonder qua fans, maar bij de meeste televisie progamma’s heeft de jury ook wel een laatste woord.

Montell en Sanne

Wat we eigenlijk al hadden verwacht; Sanne en Montell zijn een koppeltje! Echt heel lief. Ik zag op Twitter, dat ze elkaar nadat er bekend werd dat Montell de winnaar was elkaar en kus wilde geven, maar omdat ze het nog niet wilde uitbrengen op beeld gaven ze elkaar maar een knuffel. Vanmorgen werd dus bekend dat ze een koppel zijn! Hoe lief is dat!

 

Desondanks alle kritiek dat ik geef, zal ik altijd een trouwe kijker blijven. Ik vond het alleen leuk om mijn mening te delen naar jullie.

Wat vond jij van de liveshow?

35 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg