Review: Touche boombox speaker – Ditverzinjeniet.nl

 

 

 

Muziek, we houden er allemaal wel van! Het liefst luisteren we muziek zo hard mogelijk, of zingen we zo hard als we kunnen. Maar hoe irritant is het nou om jouw muziekbox telkens te moeten verbinden met Bluetooth! Vandaag is er de oplossing voor, en nee lieve mensen het is niet door middel van een kabel, nee het is gewoon zonder kabel en zonder Bluetooth! Ideal toch?

 

 

Eerder dacht ik nooit dat dit echt goede werking had, want je moet je telefoon toch altijd met iets verbinden, wil dit het doen? Toch werkt het met deze Touche boombox speaker van Ditverzinjeniet.nl! Het enige wat je er voor hoeft te doen is je telefoon erop leggen en hij draait alle nummertjes die naar jouw wens zijn (je moet ze natuurlijk wel opzetten).

Zelf ben ik dan toch even benieuwd hoe deze box dan in zijn werking gaat, en ben ik dus samen met mijn nicht Evelien even gaan uitzoeken hoe het werkt. Natuurlijk ligt het allemaal vrij ingewikkeld, wat ik zelf ook dacht, maar de box doet het door middel van magneten (inductie).

De Touche boombox ziet er strak uit en gaat dan ook wel enige tijd mee qua accu, namelijk 10 uur lang! Dus wees zeker niet bang dat je hem opzet als je een feestje hebt, want hij doet het heel lang!

Deze boombox kan je gewoon opladen, dus er zijn geen batterijen voor nodig:)

Het is dus heel simpel hoe deze boombox werkt; je schuift het knopje aan de achterkant op ‘on’, hierdoor springt er een blauw lampje aan en vervolgens leg je jouw telefoon er op (met de homebutton naar achterkant) en zo kan jouw muziekavondje beginnen!

Dus weet jij nog niks voor kerstmis, of heb je iemand die deze touche boombox wel kunt gebruiken? Dan raad ik hem je zeker aan! Want voor deze goede kwaliteit muziek, betaal je slechts €28,95!

Ben je benieuwd geworden naar dit product?
Koop hem dan hier!

 

Liefs,
Mirte

 

*in dit artikel heb ik gesponsorde producten gekregen, dit zou nooit mijn eigen mening beïnvloeden

You may also like

20 reacties

  1. wauw, dat is handig, mijn eerste reactie, zou je er ook twee door elkaar kunnen laten spelen, dat zou ik dan weer uitproberen! nee, maar echt wel handig…. Misschien nog iets leuks om te kopen.

  2. Stickk with what you are doing, or find another and much better online strategy to
    replace the free ad strategy. There are many blog networks around that allow yyou to submit youur site
    content and advertise your blog. This is a gesture oof fine
    will assured that other bloggers will do the identical.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg