Travel with me – Bali deel 3

Na een aantal maanden gewacht te hebben met een deel 3 van mijn reis naar Bali, is die er dan uiteindelijk)
Desondanks het feit dat ik al bijna een jaar geleden naar Bali ben geweest, wil ik toch nog mijn ervaringen daar mee delen, want ik heb gemerkt, dat veel mensen deze artikels leuk vinden:)

 

Wanneer je deel 1 en deel 2 nog niet hebt gelezen, zou ik je willen vragen om die eerst te lezen, voordat je aan dit artikel begint:)
Klik hierĀ voor deel 1
Klik hier voor deel 2

Aankomst in Denpasar

De dag begon voor ons rond 08:00, dit was dus al ‘uitslapen’ voor ons, want de normale dagen moesten we rond half 8 al klaar staan om de bus in te stappen. Van een jetlag had ik eigenlijk nauwelijks last van, dit kwam doordat we in de avond aankwamen en eigenlijk meteen ons gingen klaarmaken om te gaan slapen. Natuurlijk wilde ik me niet houden aan t meteen naar bed gaan, wat ik me wel had voorgesteld en moest dus nog even hier en daar langs om de ‘huisjes’ te zien en om even bij te kletsen.

Ook was er een groot voordeel, dat we echt PERFECT internet hadden, waardoor ik gewoon even kon FaceTimen naar Nederland, zo frappant.

Monkey Forest

Een must om te doen op Bali, is om naar de Monkey Forest te gaan. Hier vindt je apen die er vrij rond lopen, je kan deze forest wel vergelijken met een oerwoud. Ik keek mijn ogen een al uit naar de lange lianen, grote bomen en de prachtige tempels. OH ja er waren ook nog monkeys a.k.a. apen. Zelf heb ik het niet zo met apen die op me springen, spullen van me afpakken, dus ik liep er vrij oplettend rond. Al met al was het toch leuk om de apen rond te zien springen, ‘wonden’ schoon te maken,

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg