NIEUW: Trind Welcome to Miami*

Trend introduceert de nieuwe ‘Welcome to Miami’ collectie!

Trend heeft een nieuwe collectie, namelijk de collectie Welcome to Miami! Een collectie van 6 verzorgende nagellakken in 6 verschillende soorten kleuren!

Sonny Crockett CC246

‘Wie herinnert zich Sonny Crockket niet? De ster uit de populaire serie Miami Vice met zijn voorliefde voor pastelkleurige outfits. Sonny Crockett is een zachte tint die als kleur erg draagbaar is, bijna als een neutrale yin, maar met een modieuze uitstraling.’

Klik hier voor Sonny Crockett – €10,15

De Sonny Crockett is voor mij stipt op 1, zeker mijn favoriete nagellak van deze collectie. Het is een zomerse lak met een frisse look.

Let’s Conga! CC247

‘Let’s Conga! Is een mooie fuchsia tint. Het is de perfecte combinatie tussen roze en rood en is flatterend voor alle leeftijden en voor alle huidtinten. De tint is zo heet als een zomer in Miami. Ben jij klaar voor de Conga?’

Klik hier voor Let’s Conga! – €10,15

De Let’s Conga is een prachtige donkerrode kleur, zelf vind ik deze donkerrode lak mooi voor een speciale gelegenheid.

Coral Crazy CC48

Coral Crazy is een prachtige koraal tint. Het straalt jeugdige verfijning uit en complimenteert je zongebruinde huid als geen ander. Een kleur die eigenlijk onmisbaar is voor deze zomer. Prachtig op zowel handen en voeten!

Klik hier voor Coral Crazy – €10,15

De Coral Crazy is een prachtig lichtrode kleur, wel een gewaagde kleur, dus als je niet te gewaagd naar buiten wilt gaan, zou ik zelf deze lak op je nagels lakken. Maar wie houdt er nou niet van een beetje gewaagd?

Oh flamingo! CC249

Oh Flamingo! Draag je moeiteloos van voorjaar tot zomer. De zachte kleur heeft de zomerse sfeer waar je naar op zoek bent. Oh flamingo! Is fun en flirty en doet denken aan die statige flamingo’s die je in Miami vindt.

Klik hier voor Oh Flamingo! – €10,15

De Oh Flamingo! heeft een prachtige zalmroze kleur. Met het citaat ‘Oh Flamingo draag je moeiteloos van voorjaar tot zomer’  ben ik het zeker mee eens, want dit is by far ook een van mijn favoriete kleuren van deze collectie.

South Beach CC250

Bang om turquoise te proberen? Niet nodig! South Beach is een vrolijke turquoise kleur die super draagbaar is. Het zal je schoonheid op een niet zo conventionele manier doen stralen. Ala het iets te gewaagd is, probeer het dan op je teennagels en kijk hoe die glimlach op je gezicht verschijnt.

Klik hier voor South Beach – €10,15

De South Beach, is inderdaad een super draagbare kleur, maar wellicht voor sommige mensen een gewaagde kleur. Zelf vind ik het wel een super mooie kleur, voor als je naar het strand/zee gaat. Maar natuurlijk ook voor anderen gelegenheden:)

Ocean Drive CC251

Ocean Drive is de place to be in Miami. Het inspireerde ons om deze levendige blauwe tint te creëren. Het is zo blauw als de heldere lucht op een zomerse dag in Ocean Drive. Zo blauw als de Atlantische Oceaan aan de kust van Miami. Het maakt je vrolijk en laat je opvallen in de menigte.

Klik hier voor Ocean Drive – €10,15

De Ocean Drive, is een donkerblauwe kleur, weer ideaal voor het gala (naar mijn mening). Deze lak ga ik namelijk dragen voor mijn eigen gala, want deze kleur match precies goed bij mijn jurk:)

———————————————————————————————————————————————————

Na het lezen van deze geweldige teksten en natuurlijk het zien van alle soorten, prachtige kleuren heb ik zelf meteen zin om het vliegtuig te pakken naar Miami met mijn nieuwe mooie nagellakjes

Heb je na het lezen van dit artikel, nog steeds niet jouw perfecte kleur gevonden? Dan zou ik zeker eens kijken op deze pagina, hier zit zeker een perfecte kleur voor jou bij!

Bedankt voor het lezen!
Liefs,
Mirte

 

*Dit artikel is in samenwerking met Trind.com gemaakt, deze producten zijn gesponsord door Trind. Dit zou uiteraard nooit mijn mening laten beïnvloeden.

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg