Neem een kijkje in mijn kamer! + Interieur tips – Mirteblogt.nl

Ben jij nou ook altijd opzoek naar nieuw interieur? En wil jij jouw kamer ook altijd om de haverklap vervangen? Dan ben jij aan het juiste adres, want ik ben precies hetzelfde. Daarom geef ik je vandaag een kijkje in mijn nieuwe kamer. En geef ik je een aantal interieur tips, om jouw kamer toch weer de extra look te geven!

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Flamingo wallpaper kamer

Zelf zat ik een paar weken geleden in de Corner Bakery in Maastricht. Natuurlijk kijk ik altijd even naar het interieur en ik zag daar een prachtig behang, wat ik nog nooit eerder had gezien.

Ik wilde het behang heel graag en begon het hele internet af te zoeken naar dit behang, en ja hoor! I FOUND IT! Het is gewoon te koop bij de Kwantum?! Ik wilde het bijna bestellen uit Amerika, maar toen ik wat door ging zoeken kwam ik erachter dat deze voor €19,- per rol te koop is bij Kwantum.

Nu ik het behang heb opgehangen, is er meer warmte in mijn kamer, meer sfeer en het geeft een special look. Ook gedecoreerd met mijn bankje en stoeltje, geeft het een heel uitnodigend gevoel.

 

 

 

 

 

Vintage theekastje

Dit theekastje is van mijn overgrootmoeder geweest, echt vintage dus! Ik heb hem gekregen van mijn moeder en we hebben samen de knopjes vervangen van het theekastje. De knopjes zijn van de Zarahome (dit is echt een aanrader, voor als je opzoek bent naar net wat specialere knopjes voor op kastjes)

Op het theekastje heb ik planten staan, kaarsjes en mijn sieraden. En natuurlijk in het theekastje een waterkokertje en thee! Meubels hoeven niet duur te zijn, vraag in je omgeving of iemand nog iets kwijt moet aan meubels, ga naar de kringloopwinkel of koop het via marktplaats. Je kan ieder meubel opknappen. Zo is dit theekastje eerst donkerbruin geweest en het is helemaal opgeschuurd en nu is het lichtbruin.

 

Cosy hoekjes 

Ik hou ervan om mijn kamer zo rustig mogelijk te hebben qua meubels en helemaal los te gaan met decoraties. Zo heb ik de wereldbol van mijn oma geërfd, deze is al heel oud, dat kan je zien aan de tekst die op de wereldbol staat. Het glazen potje heb ik van de Sissyboy, de lamp van de Leenbakker en het plantje heb ik wederom ergens van gekregen.

 

Interieur tips

 

Zelf doe ik nu de opleiding interieuradviseur, hierdoor ben ik dagelijks bezig met interieur. Ik wil je dan ook wat tips meegeven, voordat je begint met en nieuw interieur

  • Zoek op Pinterest inspiratie, maak een bord aan. En begin hierop te borduren met de afbeeldingen die je leuk vind.
  • Een meubel hoef niet altijd duur te zijn, zoek bijvoorbeeld op Marktplaats, hier heb je dingen voor een prikkie!
  • Als je handig bent, kan je ook je eigen kussens maken, dit scheelt veel geld en je hebt je unieke kussen. Bij de Kwantum vind je veel stoffen voor een lage prijs.
  • Als je een kleine kamer hebt, probeer je kamer dan zo rustig mogelijk te houden qua kleuren. Denk aan lichte kleuren ipv donkere kleuren.
  • De kleur van 2019 is Spiced Honey, dus als jij nog opzoek bent naar een hip interieur, dat bijdetijds is, werk dan met deze kleur!
  • Wist je dat geen een interieur ‘uit is’, alle soorten interieurs komen weer terug en het herhaalt zich.
  • Heeft u hulp nodig met uw interieur, stel dan gerust een vraag in de comments. Ik geef altijd reactie!

Heel erg bedankt voor het lezen!

Liefs,
Mirte

 

Instagram: m.irte_x / interior_mirte

E-mail: info@mirteblogt.nl

Site: www.mirteblogt.nl

 

 

You may also like

18 reacties

  1. er zit een duidelijke gedachte achter je inrichting. Ik ben benieuwd of de andere kamers in je huis eenzelfde thema hebben, of dat je die weer in een andere stijl hebt gedaan.

  2. Wat leuk dat behang! En leuk om te lezen wat je zelf in je eigen kamer hebt gedaan om het zo persoonlijk (en gezellig) te maken. Ik heb zelf ook een kastje van een veiling staan. Destijds nooit eerder gedaan, dus mijn hand bleef maar omhoog gaan. Grappig detail. Toen ik het uiteindelijk (voor veel te veel geld) voor elkaar had gekregen ging iedereen klappen. Afijn. Voor 400 gulden had ik een prachtig oud (inmiddels antiek) platenspeelkastje gekocht, wat ik nu nog in gebruik heb in onze keuken. Heel blij mee. Nog steeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg