Interieur

5 stijl tips om budgetproof jouw werkplek om te toveren

Stijl

5 gratis stijl tips, wie wilt dat nou niet in deze moeilijke tijd? Want helaas moeten we vele van ons genoodzaakt thuiswerken, sommige houden ervan en vinden hier eindelijk rust. Maar er zijn ook bij die dit vreselijk vinden.  Het is belangrijk om een fijne werkplek thuis te hebben, waardoor je je optimaal kunt focussen.  Daarom geef ik vandaag gratis,  5 low budget stijl tips waarmee je jouw werkplek een extra touch kan geven. 

Scandinavische stijl

Ik heb gekozen voor een Scandinavische stijl. Deze stijl wordt gezien als een rustige stijl, waardoor het vaak wordt gebruikt op verschillende werkplekken. De Scandinavische stijl zie je tegenwoordig ook vaak terug in interieurs, door deze rustige stijl ontsnap je eigenlijk even van het drukke leven .

          Op Pinterest heb ik een gratis mood board samengesteld voor jou om jouw woning een fijne sfeer te bieden. Een moodboard is eigenlijk een sfeerimpressie, voor ideeën. Genoeg gepraat over de stijl en het stijlen van jouw woning, laat ik beginnen met de tips. Bovenstaande afbeelding heb ik een before foto gemaakt, en een after foto gemaakt. Deze sfeer geeft de desbetreffende stijl weer. Persoonlijk vind ik het altijd belangrijk om een stijl uit te kiezen vooraf. Zodat het hierdoor ook makkelijker wordt voor de klant welke accessoires hierbij horen.

Stijl tip 1:

Zoals je ziet heb ik de muurverf niet helemaal doorgetrokken tot boven, dit om de sfeer in de ruimte gezelliger te maken. Je maakt eigenlijk als het ware een soort nisje van je werkplek.

Extra: Het is niet bepaald low budget proof, maar het geeft wel een extra touch aan jouw werkplek. Pak een mooie kleur in jouw stijl, die goed bij je past. Verf de onderste laag met magneet verf, deze is wellicht niet in alle kleuren, maar je kan er gewoon overheen verven.  Hierdoor kan je jouw ideeën vast pinten aan jouw muur, of misschien wel leuke foto’s eraan hangen.

Stijl tip 2:

Gebruik planten, iedereen heeft wel planten thuis of buiten. Ze zijn niet alleen leuk ter decoratie maar ze geven de ruimte ook nog eens extra zuurstof en filteren de ruimte. Hierdoor blijf je volle focus hebben op jouw werk.

Stijl tip 3:

Ga bij een raam zitten, zodat je door de dag heen genoeg zonlicht krijgt. Doordat er genoeg zonlicht naar binnen komt, staat het bureau eigenlijk centraal in de kamer. Het wordt dan meteen een eye catcher. Als je geen raam in de buurt hebt, kan je altijd een day-light lamp gebruiken.

Stijl tip 4:

Gebruik een vloerkleed, door achter je bureau te zitten is een kleedje onder je voeten wel fijn. Daarnaast heeft een vloerkleed ook een dempende werking in je interieur, waardoor je geen golvend geluid creëert. Wat ook wel handig is, want we hebben veel vergaderingen thuis.

Stijl tip 5:

Gebruik een poef/hocker bij je bureau, hierdoor kan je tijdens het werk af en toe eventjes met de beentjes omhoog zitten.

 

Benieuwd naar meer? Lees hier meer!

Liefs,

Mirte

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg