About

Welkom op mijn blog!

Ik ga me op deze pagina even voorstellen aan jullie:)

 

Mirteblogt.nl

Het moraal van het verhaal begon allemaal 30 juli 2017, Sofie van Soofblogt.nl. We waren aan het speculeren over een nieuwe blog en hoe het zou uitpakken. Zelf waren wij vrij enthousiast over een nieuw blog voor mij en begonnen er vlijtig aan te werken. We gingen kijken wat voor thema’s er waren en wat het best paste bij mij, social media aanmaken en flink promoten om zo snel mogelijk nieuwe volgers erbij te krijgen.

 

Mirte

Mijn naam is Mirte, ik ben 16 jaar oud en zit momenteel op 4 vmbo-tl, mijn hobby’s zijn winkelen met vriendinnen, afspreken, op z’n tijd fitnessen en hardlopen & bloggen. Zelf blog ik al sinds februari 2015, op de site 2theegraag.nl, samen met mijn nichtje Evelien. We hebben dit zo’n 2 jaar volgehouden, en uiteindelijk stopten we allebei, doordat we allebei het druk hadden met school en ik haalde mijn motivatie niet meer uit 2theegraag, want mijn hoofd zei, je doet het samen, niet apart. Dus uiteindelijk besloot ik een nieuw blog aan te maken Mirteblogt.nl!

Desondanks dat ik geen motivatie meer had voor 2theegraag.nl, heb ik wel heel veel motivatie voor dit blog, dat komt door de snelle bezoekersaantallen, die ik in no-time erbij heb gekregen, hiervoor ben ik jullie heel dankbaar voor en dat geeft mij meer extra motivatie om iedere week minimaal 1 artikel te uploaden voor jullie!

 

Contact

Op de pagina ‘contact’, ziet u alle mogelijkheden om mij te contacteren.

 

Beauty

Vanaf mijn 13de, ben ik altijd een make-up aholic geweest. Ook al draag heb ik niet iedere dag mijn gezicht helemaal vol geplamuurd, vind ik het altijd leuk om nieuwe make-up uit te testen en nieuwe looks er mee te maken:) Zoals je ziet zie je de pagina ‘beauty’ staan, als je op deze pagina klikt, komen er verschillende make-up artikels te voor schijn!

Fashion

Op een andere pagina ‘fashion’, kun je al mijn fashion artikels vinden, want mode is dan ook een favoriet deel van wat ik graag lees op andere blogs. Er verschijnen hierop vooral outfit post, dus een goede inspiratiebron voor jou daar achter je beeldscherm:)

 

Lifestyle

Wat hou ik ervan om telkens nieuwe spulletjes te kopen voor op mijn kamer, altijd het gezellig maken en een nieuwe sfeer creĆ«ren, na deze middelbare school, wil ik de opleiding interieuradviseur gaan doen. Dus lifestyle foto’s gegarandeerd!

 

Opinion

Opinions, altijd heerlijk al die meningen. Ik vind het altijd fijn als mensen naar mijn mening luisteren en dat ze reactie geven hoe zij erover denken. Daarom een soort van roddeluurtje met mij! Hier vind je allerlei stukken uit bv de krant waarover ik mijn reactie laat horen, zelf mag je altijd eronder reageren, een soort van debat maar dan anders:) Op deze pagina, vind je dan ook alle reviews, van bijvoorbeeld bedrijven.

 

Blogschema

Aangezien ik heb gemerkt dat ik een blogschema vrij vermoeiend vind, probeer ik 1x per week een artikel te uploaden op de woensdag om 06:00 uur.

Heel erg bedankt voor het lezen van deze pagina!

Liefs, Mirte