About

Welkom op mijn blog!

Ik ga me op deze pagina even voorstellen aan jullie:)

 

Mirteblogt.nl

Het moraal van het verhaal begon allemaal 30 juli 2017, Sofie van Soofblogt.nl. We waren aan het speculeren over een nieuwe blog en hoe het zou uitpakken. Zelf waren wij vrij enthousiast over een nieuw blog voor mij en begonnen er vlijtig aan te werken. We gingen kijken wat voor thema’s er waren en wat het best paste bij mij, social media aanmaken en flink promoten om zo snel mogelijk nieuwe volgers erbij te krijgen.

 

Mirte

Mijn naam is Mirte, ik ben 18 jaar oud en zit momenteel op de opleiding interieuradviseur in het tweede leerjaar, mijn hobby’s zijn winkelen met vriendinnen, afspreken, op z’n tijd fitnessen en hardlopen & bloggen. Zelf blog ik al sinds februari 2015, op de site 2theegraag.nl, samen met mijn nichtje Evelien. We hebben dit zo’n 2 jaar volgehouden, en uiteindelijk stopten we allebei, doordat we allebei het druk hadden met school en ik haalde mijn motivatie niet meer uit 2theegraag, want mijn hoofd zei, je doet het samen, niet apart. Dus uiteindelijk besloot ik een nieuw blog aan te maken Mirteblogt.nl!

Desondanks dat ik geen motivatie meer had voor 2theegraag.nl, heb ik wel heel veel motivatie voor dit blog, dat komt door de snelle bezoekersaantallen, die ik in no-time erbij heb gekregen, hiervoor ben ik jullie heel dankbaar voor en dat geeft mij meer extra motivatie.